Menu
Jenny er en blazer med dyb v- udskæring med revers, knaplukning på forsiden og ved ærmerne, lille rygslidsdetalje, og i alt tre lommer.

Pasformen er et rummeligt og afslappet snit med kurvede sømme. Vi anbefaler at vælge Jenny i din normalt foretrukne størrelse. Jenny er lavet af et kraftigt hørstof som skaber et råt og samtidig elegant look. Den oversized pasform sammen med de let faldene ærmer og blazerens tyngde giver den et smukt og naturligt fald.

Blazeren kan styles op og ned lige efter din smag og lejlighed! Sammensæt den ekmseplevis med vores dertil passende Ada pants for et gennemført og tidsløst sæt til både hverdagen og finere begivenheder.

Hør er meget stærkt og absorberende og tørrer hurtigere end bomuld. På grund af disse egenskaber er linned behageligt at bære i varmt vejr og værdsættes til brug i tøj. Det har også andre karakteristiske egenskaber, især tendensen til at krølle lidt, hvilket gør det til et meget charmerende stof til lettere tøj såsom t-shirts, toppe, skjorter, blazere og bukser.

Kvalitet - 100% hør 100% Hør.
Varenr.: KC1362
Tilgængelighed: Ikke på lager
Producent: Klitmøller
*
*
1500,00 DKK
- +
*
*
*
*